Articole » Frumusete » 3 masti faciale pe baza de carbune negru pentru diferite tipuri de ten
3 masti faciale pe baza de carbune negru pentru diferite tipuri de ten

3 masti faciale pe baza de carbune negru pentru diferite tipuri de ten

Ingrijirea tenului reprezinta una dintre preocuparile constante ale femeilor. Pentru metinerea aspectului acestuia, una dintre metodele rapide si cu efecte benefice este utilizarea unei masti faciale. Gama de produse de acest tip in comert este destul de larga si, tocmai de aceea, este destul de greu sa optezi pentru cea mai potrivita. Una dintre mastile cele mai eficiente pe baza de ingrediente naturale este cea be baza de carbune activ.

Carbunele activ este folosit in medincina inca de la inceputul anului 1500, iar beneficiile sale sunt recunoscute de o perioada indelungata de timp. Acesta are proprietatea de a absorbi toxinele din organism, inclusiv excesul de subum si impuritatile si tocmai de aceea este utilizat ca ingredient principal in multe tipuri de masti faciale.

Iata 3 tipuri de masti pe baza de carbune activ in functie de tipul de ten:

1. Masca faciala pentru pielea matura
Masca faciala pe baza de carbune pentru pielea matura are un puternic efect de detoxifiere. Utilizarea acesteia imbunatateste imediat starea pielii mature, subtiri si lipsite de fermitate si stralucire. Carbunele negru activ elimina cu rapiditate si eficienta semnele vizibile de stres. In acest fel, energia pielii este restabilita, iar stralucirea tenului este mentinuta.

2. Masca faciala pentru pielea uscata si sensibila
Masca faciala pe baza de carbune pentru pielea uscata si sensibila detoxifica cu usurinta pielea si are efecte benefice asupra pielii de acest tip. Formula inovatoare bazata pe carbon natural activ curata rapid si eficient pielea de toxine, reimprospateaza, hidrateaza si regenereaza. In acelasi timp, utilizarea acesteia in mod regulat tonifica si intareste pielea subtire si delicata.

3. Masca faciala pentru pielea grasa si mixta
Masca faciala pe baza de carbune pentru pielea grasa si mixta contribuie la reducerea in timp a porilor dilatati. Pielea este reimprospatata in mod eficient, iar nivelul de sebum este redus. Prin indepartarea filmului elastic de pe suprafata pielii, celulele moarte sunt eliminate.