Articole » Frumusete » 5 creme de maini cu ingrediente naturale pentru ingrijirea zilnica
5 creme de maini cu ingrediente naturale pentru ingrijirea zilnica

5 creme de maini cu ingrediente naturale pentru ingrijirea zilnica

Mainile noastre dezvaluie varsta mult mai usor decat tenurile pentru ca nu le tratam zilnic cu seruri, uleiuri hidratante, scruburi sau masti. O imbunatatire considerabila a aspectului acestora se poate observa daca includem in rutina zilnica de ingrijire o crema de maini care sa hidrateze si sa catifeleze.
Iata o lista cu 5 creme de maini cu ingrediente naturale pe care ar fi bine sa le iei in considerare pentru a-ti tonifia pielea:
  1. Crema de maini cu merisor

Crema de maini cu merisor hraneste si protejeaza impotriva iritatiilor si a uscarii, redand elasticitatea pielii. Extractul de merisor confera un aspect anti-aging, iar alantoina accelereaza procesul de restaurare cutanta. In plus, vitaminele existente au un efect benefic si asupra unghiilor pentru ca protejeaza impotriva fragilitatii si exfolierii.
  1. Crema de maini cu trandafir

Crema de maini cu trandafir este ideala pentru a preveni aparitia crapaturilor, protejand impotriva factorilor externi, in acelasi timp. Uleiul de trandafir este bogat in vitamine, asadar pielea este hidratata si regenerata.
  1. Crema de maini cu ulei de masline

Crema de maini cu ulei de masline este recomandata pentru ca protejeaza pielea impotriva factorilor externi, redandu-i finetea si delicatetea. Aceasta este absorbita cu usurinta in piele, fiind ideala pentru ingrijirea zilnica.
  1. Crema de maini cu musetel

Crema de maini cu musetel are proprietati anti-inflamatorii si catifleaza pielea imediat dupa aplicare. Keratina si complexul de vitamine B din compozitie intaresc unghiile, iar glicerina hidrateaza si tonifica pielea.
  1. Crema de maini cu extract de rostopasca

Crema de maini cu extract de rostopasca  reda umiditatea naturala a pielii, fara a conferi un aspect gras. Extractul de rostopasca este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra epidermei. Mai mult, acesta vindeca cicatricile si are proprietati bactericide, ceea ce constituie un plus pentru acest tip de crema.