Articole » Ingrijirea Parului » Cum sa-ti ingrijesti parul cu produse pe baza de ingrediente naturale?
Cum sa-ti ingrijesti parul cu produse pe baza de ingrediente naturale?

Cum sa-ti ingrijesti parul cu produse pe baza de ingrediente naturale?

          Ingrijirea parului reprezinta unul dintre aspectele carora le acordam o atentie deosebita pentru ca determina aspectul coafurii si are un impact considerabil in interactiunile de zi cu zi. Insa, oricat am dori o coafura perfecta, ne dorim, de asemenea, sa nu il incarcam cu produse de styling. Tocmai de aceea, este important sa acordam o atentie deosebita fiecarui pas de ingrijire a parului, pornind de la spalare.
          Cu toate ca exista o gama diversificata de produse care promit sa previna si sa trateze diversele probleme ale scalpului, pentru a mentine sanatatea parului pentru o perioada cat mai indelungata, este recomandat sa optam pentru produse de ingrijire care au la baza ingrediente naturale.
         
           In functie de probleme pe care le intampini in cee ce priveste parul tau, iata cateva dintre recomandarile noastre: 

       1. Probleme cu matreata

          Daca ai observat in ultima perioada ca ai probleme cu matreata, poti opta pentru un Sampon cu gudron de mesteacan. Gudronul de mesteacan calmeaza iritatiile scalpului si elimina cauzele formarii de matreata. Il poti incerca impreuna cu o masca de par cu miere de manuka pentru a-ti hidrata parul si pentru a-l pregati pentru sezonul cald. Mierea de manuka contine nutrienti precum fier, calciu, fosfor si vitamina C, B si magneziu. Este un balsam de par care înmoaie parul si imbunatateste sanatatea foliculilor de par si a scalpului in acelasi timp.

       2. Parul cu tendinte de cadere

          In cazul in care te confrunti cu probleme legate de caderea parului, poti opta pentru un Sampon cu brusture. Extractul de brusture are efecte benefice asupra scalpului, intareste firul de par si previne ruperea acestuia. Fiind un sampon pe baza de ingrediente naturale, acesta hraneste parul si, in acelasi timp, ii ofera un aspect sanatos. In combinatie cu un balsam pe baza de ulei de seminte de bumbac, bogat în proteine. acesta protejeaza parul împotriva agresiunilor externe si repara structura parului.

       3. Parul cu tendinte de ingrasare si varfuri despicate

          O problema des intalnita este cea referitoare la scalpul gras si la varfurile despicate. Daca stii ca intampini probleme de acest fel, este recomandat sa apelezi la un Sampon cu ginseng. Ginsengul este una dintre plantele medicinale cele mai cunoscute si are efecte benefice asupra scalpului. Datorita nutrientilor, spalarea cu astfel de sampon va duce la cresterea unui par mai rezistent si mai sanatos. Il poti incerca alaturi de un balsam cu ulei de seminte de pepene verde. Acesta ajuta la elasticitatea pielii si a parului, reduce excesul de sebum, fiind o varianta la care poti apela.