Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
×

Ingrijire par » Balsam par » HAIR DETOX - Balsam cu carbune de bamboo 200 ml
Filtre
Nou
HAIR DETOX - Balsam cu carbune de bamboo 200 ml

Cod: 8588006039054
Disponibilitate: In stoc
15.00 Lei *pret cu TVA

Descriere

Factorii  toxici din  mediu au un efect  negativ asupra părului. Praful și fumul se instalează pe păr și scalp, expunând axul și foliculul părului la distrugeri sistematice. Părul devine fragil , apare mătreața, si l începe să cadă puternic. Mediul marilor orașe are un impact deosebit de negativ asupra părului .
Linia Detox Hair, bazată pe cărbune de bambus, a fost dezvoltată în special pentru detoxifierea părului și a scalpului  oferind o  purificare profundă de ecotoxine și micro-substanțe dăunătoare .

• Cărbunele de bambus „funcționează” ca un burete puternic, absoarbe toxinele și impuritățile - literalmente „scoate” substanțele nocive din păr și scalp.

• Uleiul esențial de lămâie împrospătează și întărește părul

• Uleiul de semințe Inca conține acizi grași (Omega 3, Omega 6, Omega 9) care împiedică fragilitatea și despicăturile,  si confera  părului   o strălucire radiantă

• Complexul de aminoacizi vegetali (grâu, soia) întărește părul, crește protecția în timpul tratamentelor la salon și la domiciliu,   si are un efect antistatic.


Balsamul hidratează și netezește părul pe întreaga lungime, restaurează strălucirea naturală și ii  îmbunătățește semnificativ aspectul. Previne încalcirea  si  facilitează coafarea. Părul devine ușor de aranjat , mătăsos si moale la atingere.

MOD DE UTILIZARE :

Aplicați cantitatea potrivită de balsam pe părul curat și umed. Răspândit uniform pe toată lungimea firului de par , apoi
clătiți cu apă .

Pentru comenzi telefonice
0752 283 344 / 0264-457829

In cel mai scurt timp de la plasarea comenzii vei fi contactat de un operator pentru obtinerea confirmarii verbale.

Pentru comenzile mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Fisa Tehnica
   Fisa Siguranta

Previzualizare produs
Cod:
Disponibilitate:

 Lei *pret cu TVA
Detalii produs >
×