Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
×

Filtre

Politica de retur - ideacosmetics.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.
Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
 
Cu toate acestea, SC IDEA COSMETICS RETAIL  SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: comenzi@ideacosmetics.ro sau la numarul de telefon: 0752.283.344
Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
 • Produse desigiliate.
 • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc
Procedura de denuntare si retur:
PASUL 1
 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 2 modalitati:
  • la adresa de  email comenzi@ideacosmetics.ro
  • la numarul de telefon 0752.283.344
PASUL 2
 • Un operator Idea Cosmetics  va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre una din firmele de curierat cu care colaboram Fan Courier, Urgent-Cargus sau GLS.
În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.
PASUL 3
 • Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.
PASUL 4
 • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul Idea Cosmetics Retail  impreuna cu scrisoareea de denuntare. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
 • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client. Taxa  de transport aferenta returului este de 25 lei.
Alte observații:
 • Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • Vă rugăm ambalați produsul pe cât se poate în cutia de transport în care a fost livrat sau o cutie similară ca dimensiune, astfel încât să fie cât mai bine protejat pe durata transportului de retur.
 • Nu vom accepta retururi primite în pungi de plastic.
 • In cazul in care doriti un alt produs la schimb, acesta va fi expediat numai dupa ce produsul returnat ajunge la noi. 

Colet returnat fara anunt in prealabil
 
In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.
 
In situatia in care un colet care a fost expediat de Idea Cosmetics nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:
 • Contul de client va fi blocat iar urmatoarele comenzi vor fi refuzate

SC Idea Cosmetics Retail  SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: comenzi@ideacosmetics.ro.
 
In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

Previzualizare produs
Cod:
Disponibilitate:

 Lei *pret cu TVA
Detalii produs >
×